Before you leave logo

De mooiste teksten en foto’s ook buiten de app bewaren en delen met anderen?

Online herdenkingspagina 

Een centrale herdenkingsplek 
Laat je mooiste video’s, audiofragmenten en foto’s uit je tijdlijn vastleggen in een persoonlijke herdenkingspagina. Een plek waar jij en je naasten samen altijd en overal herinneringen op kunnen halen en steun aan elkaar kunnen beleven.

€ 2,50
p.m.

Een kant en klaar 
gevulde pagina 

Jij kiest welke content uit de tijdlijn je terug wilt laten komen en wij maken er een herdenkingspagina van speciaal voor jouw dierbare. Als je wilt kun je er natuurlijk zelf nog extra teksten, beelden en video’s aan toevoegen, zoals een levensverhaal of een blog.

Een pagina op maat 

Het ontwerp van de pagina is makkelijk aan te passen naar jouw smaak. Jij kunt instellen of je pagina vindbaar is via zoekmachines, of dat je liever alleen bekenden uitnodigt via een link. Ook kun je zelf kiezen in hoeverre je bekenden en onbekenden toestaat om een reactie of eigen content toe te voegen aan de pagina.

Onbeperkte content 
en extra features 
 

De kosten bedragen € 2,50 per maand. Voor dat bedrag maken we voor jou een pagina, vullen we deze met het door jouw geselecteerde materiaal uit de app en kun je zelf onbeperkt content toevoegen. Als beheerder kun je bovendien nieuwsberichten plaatsen of versturen, bijvoorbeeld een dankbetuiging. Bezoekers kunnen zich abonneren op handige alerts om herinnerd te worden aan bijzondere data, zoals de verjaardag of sterfdatum van jullie dierbare.

Kenmerken

Wat is het:

online pagina

Aantal gebruikers:

ongelimteerd

Before you leave is een initiatief van coöperatie DELA. Copyright 2018 Before you leave.