Before you leave logo

De mooiste teksten en foto’s ook buiten de app bewaren en delen met anderen?

Herinneringenalbum
Ontwerp het helemaal zelf

Jullie laatste gesprekken vastgelegd in een album op maat 
Creëer een fysiek album waarin je de mooiste teksten en foto’s uit je tijdlijn archiveert voor later. Zo behoud je voor altijd een herinnering aan de intieme momenten die jullie op het laatst samen beleefden.

herrineringenalbum

Vanaf

€ 19,95

Een album dat bij precies  
bij jullie past  

Het album kun je exact vormgeven zoals jij wilt. Materiaal, formaat, omslag, kleuren, lettertypes en het plaatsen van foto’s en tekst: je kunt eindeloos variëren. Net zoals je gewend bent bij het maken van een ‘gewoon’ fotoalbum dat je online ontwerpt. De vrijheid in vormgeving is dan ook het belangrijkste onderscheid met het herinneringsboek.

Bestanden rondsturen  
hoeft niet

Jij selecteert de foto’s en teksten uit de tijdlijn die je in het album wenst. Slimme software neemt deze automatisch over uit de app en zet ze klaar voor jou om ze een plekje in het album te geven. Deel je je tijdlijn met naasten en zetten zij ook materiaal op de tijdlijn? Dan kun je ook hun teksten en foto’s in het album opnemen, zonder dat ze jou hun bestanden hoeven te sturen.

Betaalbaar én binnen  
3 werkdagen in huis

Wat de kosten zijn is geheel afhankelijk van hoe groot en luxe je het album wenst te maken. Ter illustratie: een boek van 24 pagina’s kost  19,95 excl. verzendkosten. Voor extra pagina’s of luxere elementen betaal je bij. De verzendkosten bedragen € 4,95 en lopen op naarmate je grotere en/of meer boeken bestelt. De levertijd bedraagt 5 werkdagen.

Kenmerken

Wat is het:

hardcover met foto's

Op de cover:

zelf te bepalen

Pagina indeling:

zelf te bepalen

Formaat:

meerdere formaten mogelijk

Aantal pagina's

20 tot 160

herrineringenalbum-binnenzijde

Before you leave is een initiatief van coöperatie DELA. Copyright 2018 Before you leave.